- : چه خبره ؟! چقدر سروصدا می کنید ؟
= : خانم این دختره منو پیش دوس پسرم خرد می کنه!
-: یعنی چه ؟ مگه چه کار کرده ؟
آش بادمجان
مواد لازم برای 6نفر:طرز تهیه :
ابتدا گوشت گوسفندی همراه با پیاز خورد شده و سیر و لوبیا چیتی با مقداری آب (به قابلمه نگاه کنید که چقدر آب بریزید ، آش هس نه خوراک گوشت ، پس آب به مقدار کافی بریزید ولی از آبگوشت کمی کم تر) میگذاریم بپزد کمی که پخت ؛ عدس و بلغور را به داخل آن اضافه میکنیم . نکته بعد از ریختن بلغور باید مرتب غذا را بهم زد تا ته نگیرد . وقتی که کاملاً تمام مواد موجودی آن پخته شد نوبت ریختن بادمجون حلقه و تفت داده شده است . برای حلقه کردن به ضخامت 3 الی 4 سانی متر ببرید . زیرا خیلی زود له میشود .صبر میکنیم تا غذا کاملا بپزد وقتی که جا افتاد . کشک را اضافه میکنیم . آش باید متمایل به سفید باشد . وقتی که کشک چند جوش زد ، زردچوبه به آن اضافه می کنیم . بعد از اینکه چند جوش زد غذای ما آماده است و در ظرفی مورد نظر می چینیم و روی آن را با نعناع داغ ، پیاز داغ و سیر داغ تزیین می کنیم . و به طور معمول آن را با نون سنگک تازه و سبزی خوردن میل می کنند . ابتدا آش میخورید با نون جدا، یا تیلیت می کنید توی کاسه و میل می فرمایید و در نهایت گوشت را نوش جان می کنید.
پ.ن : نمک و فلفل اصلاً مورد احتیاج نیست . زیرا کشک خیلی شور و پر نمک هست .
پ.ن : لوبیاها و عدس را داخل کاسه همراه با آبش و بادمجون میل می کنند . بنابراین نیازی به کوبیدن نیست!